Trendyol Süper Lig’de son 12 haftada sadece 1 kez kazanarak düşme hattına gerileyen Gaziantep Futbol Kulübü, ligde kalma mücadelesi vermek için 5 yeni ismi renklerine bağladı. Öte yandan 2 futbolcu ile de yollar ayrıldı.

GAZİANTEP FK 5 FUTBOLCU TRANSFER ETTİ

Gaziantep FK, transfer döneminin son günlerinde kadrosuna 5 yeni futbolcu kattı. Kırmızı-siyahlılar, Portland Tim’den Honduras milli takımının orta saha oyuncusu Bryan Acosta’yı, Polonya’nın Rakow takımından Rumen milli takımının sağ kanat oyuncusu Deian Sorescu’yu, Finlandiya’nın HJK Helsinki takımından kaleci Halil Bağcı’yı, Fransa’nın Bordeaux takımından Senegal milli takımının forvet oyuncusu Aliou Badji’yi ve ABD’nin San Jose takımından Yeşil Burun Adaları milli takımının orta saha oyuncusu Jamiro Monteiro’yu transfer etti.

Gaziantep Fk 5 Futbolcu Transfer Etti

2 FUTBOLCU GAZİANTEP’TEN AYRILDI

Gaziantep FK, transfer döneminde kadrosundan 2 futbolcu ile de vedalaştı. Kırmızı-siyahlılar, tecrübeli golcü Oğulcan Çağlayan’ı Kasımpaşa’ya, genç savunma oyuncusu Onurhan Babuşcu’yu ise Avusturya’nın TSV Hartberg takımına kiraladı.

GAZİANTEP FK’NIN HEDEFİ LİGDE KALMAK

Gaziantep FK, transfer döneminde yaptığı hamlelerle kadrosunu güçlendirmeyi amaçladı. Rumen teknik direktör Marius Sumudica yönetimindeki Gaziantep ekibi, ligde 24 puanla 18. sırada bulunuyor. Kırmızı-siyahlılar, kalan 12 haftada ligde kalmak için mücadele edecek.

Kaynak: İHA