Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Gaziantep'in en önemli projelerinden biri olan tünel projesinde sona gelindi. Tünelde asfaltlama işlemleri başlatıldı.

TÜNELDE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri, şehrin trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak bir proje olarak dikkat çekiyor. Tünel çalışmaları hızla devam ederken, tünelde asfaltlama işlemleri de başlatıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı.

"GAZİANTEP'İMİZE KALICI ESERLER BIRAKIYORUZ"

Tünel projesinin aşama aşama tamamlandığını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Türkiye 100 yılına ve Gaziantep'imize yakışır kalıcı eserler bırakmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünellerimizde her gün yeni bir aşamaya geçiyoruz. Tünellerimizde asfaltlama çalışmalarımıza başladık. Geçen yıl Nisan ayında temelini attığımız tünellerimizi henüz bir yıl dolmadan vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yeşilvadi Üç katlı Köprülü Kavşağımızda olduğu gibi, tünellerimiz de yakıttan, zamandan tasarruf sağlayan, çevre dostu ve güvenli bir proje olacak. Tünellerimiz Gazişehrimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Editör: Bahri Uçar