Şahinbey Belediyesi Haberleri

Şahinbey Belediyesi haberleri ve güncel Şahinbey Belediyesi gelişmeleri, Şahinbey Belediyesi ile ilgili tüm video, Şahinbey Belediyesi fotoğrafları ve Şahinbey Belediyesi haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SİYASET

Şahinbey Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkanlığında yapıldı.

SPOR

Şahinbey Belediyesi Okul Sporları Küçükler Masa Tenisi Grup Birinciliği ’ne ev sahipliği yaptı.

GÜNCEL

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen çocuk şenliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

EĞİTİM

Şahinbey Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü Yılı’nda başlattığı ve bugüne kadar 180.017 öğrenci ve vatandaşı Çanakkale’de ecdatla buluşturduğu proje için yeni...

SİYASET

Şahinbey Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısında meclis başkanvekili belli oldu.

SPOR

Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı oyuncuları, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Milli Takım kampına davet edildiler.

EĞİTİM

Şahinbey Belediyesi okumayı teşvik etmek amacıyla öğrencilere 2009 yılından bu yana 15.444.086 kitap dağıtımı gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Şahinbey Belediyesi tarafından, geleneksel olarak düzenlenen İstiklal Marşımızı Güzel Okuma yarışması öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

GÜNCEL

Şahinbey Belediyesi iftara yetişemeyen vatandaşlar için “İftara 5 Kala” projesi ile Şahinbey İlçesi’nin yoğun olan kavşaklarında kumanya dağıtımını bu yılda...

GÜNCEL

Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri açılış töreninde konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, müjdeyi verdi.

GÜNCEL

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep'e kazandırılan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri hizmete açıldı.

GÜNCEL

Şahinbey Belediyesi, Osmanlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Osmangazi Camii'ni de vatandaşın hizmetine açtı.