23 Nisan Haberleri

23 Nisan haberleri ve güncel 23 Nisan gelişmeleri, 23 Nisan ile ilgili tüm video, 23 Nisan fotoğrafları ve 23 Nisan haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SPOR

Galatasaray'ın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, "Mauro İcardi’nin Küçük Hayranları"nı paylaştı, binlerce beğeni aldı.

GÜNCEL

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, Ecrin Naz Atar’a devrettiği anlar...

GÜNCEL

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu’nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. yıl kutlama töreni düzenlendi.

GÜNCEL

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu farklı bir etkinlikle taçlandırdı.

GÜNCEL

Gaziantep’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

GÜNCEL

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

GÜNCEL

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, çocuklara devretti.

SİYASET

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 23 Nisan'ı çocuklarla kutladı. Yılmaz, “Ben, 23 Nisan'ı, dünyaya hediye eden Mustafa Kemal Atatürk'ün,...

GÜNCEL

AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

GÜNCEL

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir...

GÜNCEL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında mangala ve yüzme branşına yönelik 2 etkinlik gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, 23 dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.