Asgari ücret Haberleri

Asgari ücret haberleri ve güncel Asgari ücret gelişmeleri, Asgari ücret ile ilgili tüm video, Asgari ücret fotoğrafları ve Asgari ücret haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EKONOMİ

Asgari ücrete ara zam tartışmaları sürerken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete ara zamma...

EKONOMİ

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, 2024 yılı için belirlenen asgari ücrete artış yapılmayacağı yönündeki açıklamalara ilişkin enflasyon değerlendirmesinde bulundu.

EKONOMİ

Vatandaşların ekonomik sıkıntıları da derinleşirken, asgari ücrete yapılacak ara zammı bekleyenler için beklenmedik bir açıklama geldi.

EKONOMİ

31 Mart yerel seçimlerinden ardından gözler ekonomi gündemine çevrildi. Bayram sonrası 5 düzenlemenin masaya gelmesi beklenirken Hazine ve Maliye Bakanı...

EKONOMİ

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Ar-Ge birimi KAMU-AR Mart ayı açlık ve yoksulluk sınırı araştırma sonuçlarını yayınladı.

EKONOMİ

Yılın ilk iki ayında enflasyonun beklentileri aşan performansı, asgari ücretin yeniden değerlendirilmesi gerektiği tartışmalarını başlattı.

EKONOMİ

Asgari ücret Temmuz'da eriyecek mi? Ekonomist Murat Özsoy'dan Temmuz zammı yorumu: "Enflasyon zirve yapacak, yeni zam şart!"

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, memur, emekli, işçi maaş artışları ve asgari ücret zamları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2024 yılının ilk Enflasyon Raporu’nda asgari ücrete ara zam konusunda açıklama yaptı.

ASAYİŞ

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2024 yılında uygulanacak asgari ücreti belirlemek için ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda ücret konusunda bir rakam ortaya...

EKONOMİ

Milyonları ilgilendirecek yeni asgari ücret rakamının belirlemesine yönelik süreç başladı. Hem işçi hem işverenler tarafı da mağdur olmak istemiyor.

EKONOMİ

Doğrudan 7 milyona yakın çalışanı, dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren yeni asgari ücret rakamının belirlemesine yönelik süreç başladı.