Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri

Milli Eğitim Bakanlığı haberleri ve güncel Milli Eğitim Bakanlığı gelişmeleri, Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili tüm video, Milli Eğitim Bakanlığı fotoğrafları ve Milli Eğitim Bakanlığı haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20 bin öğretmen adaylarının gireceği sözlü sınavların 1 Temmuz'dan itibaren başlayacağını duyurdu.

EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığınca ortaokul ve liselerde yapılacak 2. dönem 2. yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı.

EKONOMİ

Gaziantep'te, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünce Sosyal ve Eğitim Uyum Projesi kapsamında "Mesleki Eğitim ve İstihdam...

EĞİTİM

Son Dakika Haberi… Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu: "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Yeni Müfredat Taslağı, kamuoyunun görüşüne açıldı.

GÜNCEL

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için "görevde yükselme" atama sonuçları açıklandı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ülke genelinde merakla beklenen öğretmen atamasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

EĞİTİM

Açık Öğretim Lisesi 2. dönem sınavlarına katılan öğrenciler, sonuçların açıklanmasını heyecanla bekliyor.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği Liselere Geçiş Sistemi (LGS) için geri sayım başladı. İşte, LGS sınavı hakkında dikkat edilmesi gerekenler.

EĞİTİM

21 Nisan 2024 Pazar günü düzenlenecek olan bursluluk sınavı için geri sayım başladı. Peki, Bursluluk sınavı giriş belgesi açıldı mı?

EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce 16-20 Nisan'da Ankara'da "Yapay Zeka Uygulamaları Eğitici Eğitimi Kursu" düzenlenecek.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav için başvuru süresi bugün saat 17.00'ye kadar uzatıldı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav için başvuru süresi bugün sona erecek.