Salgın Haberleri

salgın haberleri ve güncel salgın gelişmeleri, salgın ile ilgili tüm video, salgın fotoğrafları ve salgın haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


DÜNYA

Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Adamawa eyaletindeki kızamık salgınında ölen çocuk sayısı 42'ye yükseldi.

SAĞLIK

ABD'li bir uzman önümüzdeki süreçte nefes almayı engelleyen ve beyin şişmesine neden olan salgında artış yaşanabileceğini iddia etti.

SAĞLIK

Gaziantep'te acil servisler, sağlık kabinlerinde ve polikliniklerde aşırı bir yoğunluk yaşanıyor. Kentte adı konulmamış bir salgının etkileri giderek artıyor. Evlerden...

SAĞLIK

Japonya'da son dönemde yayılan ve bilim insanlarının henüz kökenini belirleyemediği bir enfeksiyon salgını ülke genelinde endişe yaratıyor.

SAĞLIK

Bir araştırmaya göre, corona virüsüne yakalanan erkekler ve kadınlar farklı semptomlar yaşıyorlar.

SAĞLIK

Gaziantep’te salgın geri mi dönüyor? Kentte acil ve polikliniklerin doldu, hekimlerden artan salgın vakalarına ilişkin açıklama geldi. İşte detaylar…

SAĞLIK

Hava şartları nedeniyle vakalarda büyük artışlar meydana geldi. Ülkede acil sağlık durumu ilan edildi.

SAĞLIK

Dünya Sağlık Örgütü, Koronavirüs salgını sonrası ortaya çıkan ‘kızamık’ vakaları nedeniyle dünya genelinde uyarıda bulundu.

SAĞLIK

ABD’nin Los Angeles kentinde geçen hafta Türk Hava Yolları (THY) uçağıyla gelen bir yolcuda salgın hastalık tespit edildi.

SAĞLIK

Hürriyetin haberine göre, başkent Pekin ve kuzeydeki Liaoning eyaletinde çocuk hastanelerinde benzer semptomlar gösteren zatürre vakaları nedeniyle aşırı yoğunluk olduğu...

SAĞLIK

Çin'i etkisi altına alan gizemli virüs, Danimarka ve Hollandalı yetkililerin tespit edildiğini doğrulamasının ardından Avrupa'da da görüldüğü resmiyet kazandı.

SAĞLIK

Batı Nil Virüsü, son dönemin en korkunç hastalıkları arasında yerini aldı. Sivrisinek ısırıklarından dolayı Yunanistan'da çok sayıda kişi hayatını kaybetti.