Dün Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yaptığım paylaşıma CHP'li bir arkadaş

"Kılıçdaroğlu'ndan bu kadar neden korkuyorsunuz" diye yorum yapmıştı. Ben de o yoruma "Kork Allah'tan korkmayandan" diye cevap yazmıştım.

* Kılıçdaroğlu gayesine erişmek için her yolu mubah gören bir zihniyete sahip. Onun için gaye önemli, oraya götüren yolların meşru, gayrimeşru; ahlakî veya gayri ahlaki olmasının hiç önemi yoktur.

Zaten CHP'nin başına da gayri ahlaki yollarla geldi. * Bu zat, devleti ele geçirmek için devlet düşmanı olan PKK/HDP ile aleni ittifak etmekten imtina etmiyor, onların her türlü aşağılamasına katlanırken yüzü bile kızarmıyor... * Bu zat, devleti ele geçirmek için ibne, orospu, fahişe, dönme ve her türlü düşük ahlaklı sapıklara destek vererek onları kendine taraftar yapmaktan utanmıyor...

* Bu zat devleti ele geçirmek için ABD başkanı Biden'nin açık desteğine el pençe divan durarak ülkenin itibarını yabancılara peşkeş çekmekte asla sakınca görmüyor.

* Bu zat meşru Türkiye Cumhuriyeti hukumetini dışarıda küçük düşürmek için her türlü rezil sözleri söylemekten haya etmiyor...

* Bu zat devleti ele geçirmek için seçmeni kandırmak gayesiyle her türlü yalanı çekinmeden söylüyor; yalanları mahkeme kararıyla tescillendigi halde para cezasını ödüyor, ama yalana gene devam ediyor.

* Şimdi düşünüyorum! Azıcık yüreğinde Allah korkusu, vicdanında vatan sevgisi olan bir siyasetçi bunlara tenezzül eder mi?

* Etmemesi gerekir, vakarını ve haysiyetini koruması gerekir! Öyleyse "Kork Allah'tan korkmayandan" Bu zat devletin başına geçecek ve bizi yönetecek!