14 Mayıs seçimlerinde, sandıkların açılmasından itibaren 7'li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li belediye başkanları ajanslardan gelen verilerde Başkan Erdoğan'ın önde olmasına rağmen yaptıkları açıklamalarda 'öndeyiz' mesajları verdiler. Seçimin sonrasında ise 'CHP'nin seçim sistemi çöktü' algısı oluşturuldu, ve yalanla uyuttukların seçmeni böyle avuttular.

Aslında "Öndeyiz" mesajının verilmesi bilinçli ve planlanmış bir hareketti. Eğer Erdoğan birinci turda çok küçük bir yüzdeyle seçilmiş olsaydı derhal yalan propagandasının gerisi gelecek ve "Biz önde gidiyorduk, fakat oylarımızı çaldılar" diye kaos planını devreye alarak seçimi şaibeli bir hale sokacaklardı.

Sonra bu durum içerdeki kriptolar tarafından dış basına servis edilecek, arkasından da Kılıçdaroğlu başta olmak üzere zillet ittifakının tüm bileşenleri "Erdoğan'ı cumhurbaşkanı olarak tanımıyoruz, oylarımızı çaldı..." kampanyasını devreye sokacaklardı. Ondan sonra olacakları düşünmek bile istemiyorum.

Erdoğan'ın iki önemli özelliği var: Birincisi çok çalışkan bir lider, ikincisi çok şanslı bir kimse.
(siz buna Allah'ın yardımı da diyebilirsiniz)

Seçimin ikinci tura kalması Erdoğan'a şeksiz şüphesiz net bir zafer getirecektir. Bu da muarızlarının kurduğu tuzaklarının başlarına geçmesi demektir. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, hem milletimize hem de Erdoğan'ın şahsına.