Gaziantep Futbol Kulübünde yeni yönetim nihayet belli oldu. Uzun zaman önce Mehmet Büyükekşi’nin görevi bırakacağını açıklamasından sonra yönetimi kime devredeceği konusunda belirsizlik vardı. Ancak bu belirsizlik son buldu ve Gaziantep Futbol Kulübünde yeni başkan Cevdet Akınal oldu. Bu kan değişimi umarız Gaziantep’e ve Gaziantep futboluna olumlu şekilde yansır.

Gaziantep Futbol Kulübünde kan değişimi sadece başkan değişikliği ile sınırlı kalmadı. Sezon ortasında takımın başına getirilen Portekizli çalıştırıcı Ricardo Sa Pinto ile yollar ayrıldı ve takımı başına Fenerbahçe ve Alanyaspor gibi takımları çalıştıran Erol Bulut geldi. Bu teknik direktör değişikliği şuan ki durumda gayet manidar ve mantıklı olarak görünüyor. Çünkü Erol Hoca’nın Alanyaspor takımında iken oluşturduğu kadro ve oyun yapısı tüm futbol kamuoyunun takdirini toplamıştı. Gaziantep Futbol Kulübü de yeniden oluşacak kadro ve oyun yapısı ile korkulacak bir takım haline gelecektir.

Tabi bunun yanı sıra takımda birçok futbolcu ile yollar ayrılırken birçok oyuncuda takıma katılıyor. Sezon başı kampına kadar bütün transferleri bitirmek isteyen teknik ekip yeni sezonda ise hedefini Avrupa olarak belirlemiş durumda.