Lig’de zor günler geçiren ve üst sıralara çıkmak isteyen Gaziantep FK kendi seyircisi önünde Samsunspor ile karşılaşacak. Aslında bu maçta rakipten çok bizim ne yapacağımız daha önemli, çünkü kazanmak zorunda olan takım biziz.

Haftalardır maç kazanamayan ve bu seriye İstanbulspor karşısında son vererek nefes alan Gaziantep FK için artık puan kayıplarının yaşanmaması gerekiyor. Kendi oyuncu grubumuz ile düştüğümüz bu ateş hattından yine bu oyuncu grubu ile çıkmak zorundayız ve artık puan kaybetme lüksümüz kalmadı.
Gaziantep FK artık evinde kaybetmeyecek, sahada da mağlup olmayacak, ekstra puanlar  almak için gerekenden daha fazla mücadele etmesi gerekecek. Çünkü alttaki takımlar güçlendi, ayağa kalktılar, iyide mücadele ediyorlar. Geride kalmamak için daha iyi oynamaya kazanmaya mecbur.
Önceliğimiz Samsunspor maçını kazanmak, beraberlik onlara yarar, ancak bizim için tek çıkar yol üç puan. Taraftarlarımız da biliyor takımlarının kendilerine ihtiyacı olduğunu, birlik olma zamanı, herkes susacak futbolcular konuşacak. Gol yemeden gol veya goller bulmalıyız. Rakipten daha çok koşup, savaşıp kazanmalıyız. Çünkü dört takımın düşeceği lig de alt sıralarda oynayan takımlar puan almaya devam ediyor ve edecektir.