Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri açılış töreninde konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, müjdeyi verdi.

TAHMAZOĞLU TÜNEL AÇILIŞINDA MÜJDEYİ VERDİ!

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep'e kazandırılan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri’n açılış töreninde konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Millet Kütüphanesi için müjdeyi verdi.

Tahmazoğlu Tünel Açılışında Müjdeyi Verdi

GAZİANTEP'TE TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK İKİNCİ MİLLET KÜTÜPHANESİ AÇILIYOR!

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep'e kazandırılan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri’n açılış töreninde konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’ne yaptırılan Türkiye'nin en büyük ikinci kütüphanesi olan Şahinbey Millet Kütüphanesi’nin önümüzdeki hafta açılacağın müjdesini verdi.

Şahinbey Millet Kütüphanesi

ŞAHİNBEY MİLLET KÜTÜPHANESİ HAKKINDA

Türkiye'nin en büyük ikinci kütüphanesi olan Şahinbey Millet Kütüphanesi’nde grup çalışma salonları, çocuk kütüphanesi, engelsiz yaşam kütüphanesi, yemekhane ve kafeterya, ücretsiz internet hizmetleri ile 24 saat açık olacak. Mimarisiyle, içindeki fonksiyonları ile 40 bin metrekare inşaat alanı ile 24 saat açık Millet Kütüphanesi şehrimizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak

Muhabir: Bahri Uçar