Yeni sezonda Süper Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Gazişehir’i transferde çok hareketli günler bekliyor.   Yönetim ilk transfer olarak takımın başına Rumen teknik adam Sumudica’yı getirdi.

Gazişehir’in Lig’e çıktığı bu sezon genel itibariyle beklenenden daha zorlu geçecek. Süper Lig için mücadele edecek ve Lig’de kalıcı olan bir takımın kurulması zaman alacak. Her zaman Lig’e yeni çıkan takımlar için zorlu bir maraton olmuştur Süper Lig.

Yönetimin takımın başına Lig’i bilen ve tanıyan birini getirmesi doğru bir hamle olarak kabul edilebilir. Her ne kadar getirilen isim tartışılsa da. Sportif Direktör olarak ise Gaziantep’te isim yapmış ve kendini büyük takımlarda geliştirmiş Ayhan Akman’ın getirilmesi, Sumudica’nın işini daha kolaylaştıracak gibi duruyor.

Özellikle birçok takımın Süper Lig’e çıktığı zaman yaptığı hatayı bizim yapmamamız gerekiyor. Lig’e çıkan birçok takım kadrosuna 15-20 futbolcu katarak başarılı olacağına inansa da aslında bu durum tam tersi oluyor ve takımlar bu kadar transferden dolayı Lig’e tutunamıyor. Bu doğrultuda Gazişehir’in yerinde transferler yapması gerekiyor.

Transferde Gazişehir’in elini hafifleten en iyi durum ise kulübün borçsuz konumda olması. Gazişehir gibi güzide bir takımda forma giymek isteyen futbolcu sayısı tahmin edilenden daha çok ama yönetimin akıllı hamlelerle gereken kadroyu kuracağından kimsenin şüphesi yok.