Yediemin otoparklarındaki atıl duran 1,5 milyon hacizli aracın ekonomiye kazandırılması amacıyla uygulamaya konulan düzenlemede yarın yeni aşamaya geçilecek. Banka ve şahıs alacakları nedeniyle araçlarına haciz gelen vatandaşlar yarından itibaren 10 gün içinde, yediemin otopark ücretini ödedikten sonra araçlarını geri alabilecek.

Yediemin otoparklarındaki 1,5 milyon hacizli aracın ekonomiye kazandırılması amacıyla uygulamaya konulan düzenlemede yarın yeni aşamaya geçilecek. Banka ve şahıs alacaklarından dolayı yakalamalı ve hacizli araçları bulunan vatandaşlar, yarından itibaren en yakın icra dairesine gidip, talep formlarını, dilekçelerini doldurduktan ve Yediemin otopark ücretini ödedikten sonra araçlarını gelip teslim alabilecekler.

Yediemin otoparklarındaki atıl duran 1,5 milyon hacizli aracın ekonomiye kazandırılması amacıyla uygulamaya konulan düzenlemede yarın yeni aşamaya geçilecek. Banka ve şahıs alacakları nedeniyle araçlarına haciz gelen vatandaşlar yarından itibaren 10 gün içinde araçlarını geri alabilecek.