Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni, GSO ev sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Törende Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, siyaset ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.

TÖRENDE 61 FİRMA ÖDÜL ALDI
Törende, Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu arasında yer alan 61 firmaya, Gaziantep’in Yıldızları Ödülleri verildi. Ödül Törenine damga vuran firma ise Beşler Group oldu. Beşler Goup bünyesinde yer alan Beşler Un, Beşyem ve Beşsan’a ödül verildi.

BEŞLER GROUP’A GAZİANTEP’İN YILDIZLARI ÖDÜLÜ
Törende Beşler Un adına Ömer Çakmak ödülünü AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Beşyem adına Remiz Çakmak ödülünü DEVA Partisi Gaziantep Milletvekili Av. Ertuğrul Kaya’dan ve Beşsan adına Ali Kemal Çakmak ödülünü SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’ndan aldı.
BEŞLER GROUP’A ÖDÜL YAĞMURU
Geçtiğimiz haftalarda GAİB ev sahipliğinde düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde de Beşler Group bünyesinde yer alan firmalar başarılarıyla geceye damga vurmuştu. Beşerler Un, Beşyem ve Beşsan’a İhracatın Yıldızları Ödülleri verilmişti.

BEŞLER GROUP HAKKINDA
Beşler Makarna Un İrmik Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1992 yılında Güneydoğu Bölgesi'nin ticaret merkezi olan Gaziantep ili 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde 24.000 m2'lik alanda buğday unu üretimine başladı. Başlangıçta günlük üretim kapasitesi 250 ton iken, teknolojisini sürekli yenileyerek kapasitesini artıran firmamızın günlük üretim kapasitesi 2.126 tona ulaşmış, böylece yalnızca Türkiye'nin değil aynı zamanda Ortadoğu ve Balkanlarında en büyük un üretim tesisinden biri olma başarısını elde etmiştir. Ayrıca, yurt içinde ana ve alt bayi olmak üzere toplam 50 bayi aracılığıyla pazarlama ağını genişleterek aranan bir marka olma özelliğini kazandı.
Türkiye’nin önemli firmaları arasında yer alan Beşler Group bünyesinde Beşler Un, Beşler Makarna, Beşyem, Beşler Agro, Beşler Lidaş gibi pek çok firma bulunuyor.




