Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, silah kaçakçılığı, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti ile mücadeleye yönelik Şahinbey ve Oğuzeli ilçelerinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda; silah kaçakçılığı, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara ait ikametlerinde ve arazilerinde yapılan adli aramada; 343 gr Metamfetamin, 283 gr kubar esrar, 4 adet 9 mm tabanca, 4 adet 7,65 mm fişek, 4 adet şarjör ele geçirildi.

Yakalanan M.Y.D., A.İ., A.Ö. isimli 3 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Konuya dair şu açıklama yapıldı:

“Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, silah kaçakçılığı, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti ile mücadeleye yönelik Şahinbey ve Oğuzeli ilçelerinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda; silah kaçakçılığı, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara ait ikametlerinde ve arazilerinde yapılan adli aramada;

- 343 gr Metamfetamin,

- 283 gr kubar esrar,

- 4 adet 9 mm tabanca,

- 4 adet 7,65 mm fişek,

- 4 adet şarjör ele geçirilmiştir.

Yakalanan M.Y.D., A.İ., A.Ö. isimli 3 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca halkımızın huzur ve güvenliği için silah kaçakçılığı ve uyuşturucu madde imal ve ticareti ile mücadeleye yönelik çalışmalara 7/24 aralıksız devam edilmektedir.”

Kaynak: Mehmet Fener