Gaziantepli öğrencilerin TÜBİTAK başarısı sürüyor. 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Adana Bölge Finali’nde 8 ilde 100 proje başvurusu yapıldı. Söz konusu başvurular arasında 35 proje kabulü ile Gaziantep, ilk sırada yer aldı.
VALİ ÇEBER ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ TEBRİK ETTİ
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, “Gaziantep, TÜBİTAK tarafından düzenlenen 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması kapsamında önemli bir başarıya imza attı. Gaziantep, Adana Bölge Finali için 8 ilden yapılan 100 proje başvurusu arasında en fazla projesi kabul edilen il oldu.”

BAŞARILAR DİLEDİ
Açıklamalarını sürdüren Çeber, “35 proje ile bölge finaline katılmaya hak kazanan Gaziantep, bu alanda 1. sırada yer aldı. Bilime ve araştırmaya yönelen öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden kıymetli öğretmenlerimizi gönülden tebrik ediyor, Adana Bölge Finali’nde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.





