Görünürde Sayın Cumhurbaşkanı’na karşı gibi olmalarına rağmen asıl hedef Türkiye’dir. Amiyane tabirle RTE’yi sadece bu düşmanlığı kılıflamak ve ona karşı olanları yanlarına çekmek için konu mankeni olarak kullanıyorlar.

***

Alman istihbaratının resmi raporlarına göre Almanya 14 bin PKK üyesini topraklarında barınıyormuş. Diğer Avrupa ülkeleri de PKK’ya destek veriyorlar. Fakat en fazla destek Almanya’dan geliyor.

Bu müzaheret PKK’yı son yıllarda Almanya’yı siyasi merkezi haline getirmesinin en büyük sebebidir. Örgütün, siyasi-diplomatik faaliyetleri, finans ve insan kaynakları daha çok buradan yönetiliyor. 
***
Almanların PKK’ya bu kadar alan açmasının sebebi hâlâ tam olarak anlaşılabilmiş değil. Almanya, bu terör grubunun hamiliğini neden üstlenmiş durumda?

Kamuoyu bu soruların yanıtını merak ediyor; fakat devletin dahi bu soruları doğru düzgün yanıtladığı şüpheli. 
***
Türkiye ile Almanya arasında tarihe dayanan bir düşmanlıktan bahsedilemez; aksine, iki ülke arasında “tarihsel dostluk”tan bahsedilmektedir. Geçmişe bakıldığında Türkiye ve Almanya’nın 1. Dünya Savaşı’nda kader birliği yaptığı görülmektedir. Peki o zaman Almanya’nın Türkiye düşmanlığı nereden gelmekte, neye dayanmakta? 
***
Almanya’nın PKK’ya bu denli büyük destek sunması iki ülke arasındaki ekonomik rekabetle, çıkar çekişmesiyle açıklanamaz. Çünkü aynı coğrafyayı paylaşmıyoruz, sınırdaş değiliz vs. Ayrıca Türkiye’nin büyümesi, güçlenmesi Almanya’nın stratejik çıkarlarını tehdit etmediği gibi PKK gibi bir terör kuruluşuna sunulan desteği de açıklamaya yetmiyor. 
***
Bu durumda Almanya’nın Türkiye düşmanlığının tek gerçekçi izahı, bu ülkenin, Küresel güçlerin etkisi altında olmasıyla açıklanabilir. PKK’ya alan açan, destek sunan Almanya, Küreselcilerin Ortadoğu politikalarına taşeronluk yapmaktadır. 
***
Unutmayalım ki 2. Dünya Savaşı’ndan beri Almanya bağımsız bir devlet değil; Berlin düştüğü günden beri Küresel gücün işgali ve yönetimi altında. 
***
Küreselciler, PKK’yı Ortadoğu’da “İkinci İsrail”in anahtarı olarak kullanmaktadır. Ortadoğu’yu baştan aşağı yeniden şekillendirmenin peşindeler. Batı sisteminin Ortadoğu’ya çöreklenmesinin başka sebebi olamaz.

 

PKK/PYD-YPG, “İkinci İsrail” için maymuncuk işlevi görmekte. Basit bir “maymuncuk” değil elbet; toprağı, toplumu, ordusu ve devleti olan bir “maymuncuk” bu. 
***
Türkiye, Batı sisteminin İslam’a karşı başlattığı saldırı dalgasının hedefinde olan başlıca ülkelerden birisi ve en önemlisi. 
***
PKK ve FETÖ, Küresel çetenin Türkiye’ye karşı “koçbaşı” olarak tasarladığı, kullandığı örgütler. Küreselci çetenin hakim olduğu dünyanın her yerinde PKK ve FETÖ’ye büyük destek sağlanıyor. 
***
Bugüne kadar PKK ve FETÖ’yü Türkiye’nin “iç meselesi” olarak sunmaya çalıştılar, ancak hikaye çöktü; bu iki örgütün de Batı üretimi olduğu açığa çıktı. 
***
15 Temmuz'da hedeflerine ulaşamayanlar şimdi yeniden RTE karşıtlığı ve mağdur edebiyatı üzerinden 2019 seçimlerinde Turkiye'nin ıradesini teslim alma gayreti içindeler.
***
Özellikle yerli yersiz FETÖ tutuklamaları da bu amaca hizmet ediyor. Devlet bu konuda da çok titiz ve dikkatli olmak zorunda. zira toplumda gittikçe genişleyen bir mağdur kitlesi oluşuyor. Bu hepsinden daha tehlike..