Dünyada yalnızca 14 milyon Yahudi var, Kuzey ve Güney Amerika'da yedi milyon, Asya'da beş milyon, Avrupa'da iki milyon ve Afrika'da 100,000 kişi. Yani, Tek bir Yahudi'ye 100 Müslüman düşmektedir.

 Yahudilere, batılılara oturduğumuz yerden kızıp durmamız, Filistin'de, Irak’ta, Suriye’de, Somali’de, Afganistan’da, Kırım’da ve diğer bölgelerde yaşananları önleyemez, sayıları az ama etkileri çok olan 14 Milyon Yahudi, yaklaşık 1,5 Milyar İslam Âleminin gözlerinin içine baka baka kardeşlerimizi katlederler bizde seyreder, sadece kızarız. Eğer bu tembelliğe devam edersek daha çok bu vahşetlere maruz kalırız. Unutmayın! Bugün Filistinlilerin başına gelenler, bu şekilde tembelliğe ve tedbirsizliğe devam edersek, daha fenası yakın zamanda hepimizin başına gelecektir.

Siyonizm’in nasıl bir tehlike olduğunu iyi anlamak lazımdır. Tamamen hümanist felsefeye dayalı bir inanca bağlı olan bu zehirli karışımlı sistem her geçen gün tehlike dişlerini daha keskin hale getirmektedir. Kendi alt derneklerinin birçoğunu insani yardımlaşma dernekleri vs. gibi tanıtıp birçok gizli kararlar alarak, ülkeler üzerindeki yaptırım güçleriyle dünya düzeni için tehlike olan bu sistemin baş aktör ülkesi İsrail’dir. Kurdukları bu dernekleri çok iyi tanımamıza rağmen yapamıyoruz. O kadar gizli çalışıyorlar ki ülkenin en önemli siyasetçilerini, iş adamlarını ve akademisyenlerini kendi saflarına çekmiş durumdalar.

Ne komik dimi toprak yüz ölçümü bizim Konya ilimizin yarısı kadar dahi olmayan bir ülke dünya genelinde söz sahibi olsun. Gelmiş geçmiş bütün ABD başkanlarının da mason olduğunu düşünürsek İsrail’in gücünü anlayabiliriz.

Bir nevi Yahudi ideali olan Siyonizm’in doğasında olan İslamiyet düşmanlığını bütün Yahudi halkında ve yaşamlarında çok rahat görebilirsiniz. Yahudiler asırlarca, Allah’ın gönderdiği dinleri, peygamberleri yok etmeye uğraştılar. Dinleri yok etmek için masonluğu kurdular. 1918'de biten Birinci Cihân Harbi'nden sonra, din düşmanı olan komünist devletler kurdular. Bir yandan da, önce İstanbul, sonra Mısır hahambaşısı olan Hayım Naum, dünyanın biricik İslâm devleti Osmanlı imparatorluğunu yıkmak için, kapitalist ve emperyalist devletlerarasında Masonlar ve Yahudiler eşliğinde çevirmediği oyun kalmadı. Neticede, İslâm âleminin liderliğini yapan koca imparatorluk içeriden parçalandı. Müslümanlara gerici etiketi yapıştırıldı. İslâmiyet kuvvetsiz kaldı, yok olmaya yüz tuttu.2016 yılına geldiğimizde hala aynı fırıldaklar peşinde olduklarını beynelmilel ilişki içerisinde oldukları medya, holding şirketler sayesinde ülke üzerinde istedikleri psikolojik etki oluşturmaktadırlar.

İsrail denince akla gelenlerden listenin başında Mossad vardır. Mossad’ın birçok ülkedeki terör unsuruyla ve ülkelerdeki kritik konumdaki kişilerle bağlantılarının olduğu apaçık bir gerçektir. İsrail’in menfaatleri hususunda çok hassas olan Mossad ve yetkilileri, oyunlarını deşifre ettiklerine inandıkları ve canlarını bir hayli sıkan kişilere gereken cevabı gayri resmi olarak vermektedir. Öngörüme göre; Mumcu suikastı bir Mossad icraatıdır. Uğur Mumcu Barzani-Mossad yakınlaşması hakkında bir yazı yazdıktan sonra yine Mossad taktiği bombalı bir suikast sonucu hayata veda etmişti. İsrail ile uzlaşamayan ABD Eski Başkanı John F. Kennedy’nin hazin sonu da onlar sayesinde olmuştur.

Ortadoğu’daki kukla liderlerin neredeyse hepsinin Mossad ile yakın ilişkileri olduğu malum. Mossad bu liderlere büyük para desteğiyle istediklerini yaptırmakta. İslam coğrafyası üzerinde her zaman kirli oyunlarını oynayan bu millet çok ta güçlü olmamasına rağmen bu kadar etkisinin fazla olması sistemli çalışması birde dünya üzerinde ses getirecek komplo teorileri üretmesidir. Yaptıkları icraatları ile gündemde kalmaları ve gündemi belirlemelerinden kaynaklanmakta. Korkak olan Müslümanları daha da korkuya itip pasifleştirmek değil amacımız. Eğer Müslüman içindeki iman cevherini tam idrak etse, hiçbir güç ve kuvvet Müslümanlara karşı koyamaz. Yahudilerin ne kadar korkak bir millet olduklarını biliyoruz da, Müslümanlardaki tembellik onları güçlü gösteriyor. Bu gün İslam düşmanlarının kalplerine, Müslümanlar korku salamıyorsa büyük bir iman arızası olduğunu bir kez daha yenilemekte fayda var. Yeryüzünde bozgunculuk çıkaran Yahudiler, asli görevlerini yapıyorlar. Ya biz Müslümanlar ne yapıyoruz, önemli olan bizim ne yaptığımız.