Saadet Partisi GİK Üyesi Hayri Kamalı, ‎Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Karalar, Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Ahmet Necati Ülker ve İl Yönetim Kurulu Üyesi ‎Avukat İbrahim Halil Ülker, Referans Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

I M G 3793

NİSAN AYINDA İL KONGRESİ YAPILACAK

Gazeteci Yaşar Yavuz ile bir araya gelen Saadet Partisi heyeti, gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu. İl Başkanlığı görevine getirilen isim Ahmet Necati Ülker, 16 yıldan bu yana teşkilat içerisinde aktif olarak rol aldığını söyledi. Ülker, “Genel Merkez düzeyinde yapılan temayüllerin ardından İl Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi. Nisan ayı içerisinde Gaziantep İl Kongremizi yapacağız. Milli Görüş Hareketini diğer siyasi partilerden ayrılan en önemli özellik, bir bütün olmamızdır. Saadet Partisi GİK Üyesi Hayri Kamalı, ‎Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Karalar aynı zamanda iki eski il başkanımızdır. Onlarla birlikte ziyaretler gerçekleştiriyoruz.”

I M G 3801

314 BİN ÜYEMİZ VAR

“Yeni bir teşkilat kuruyoruz” diyen Ülker, “Genel Başkanımız Mahmut Arıkan ile birlikte partimizde yeni bir hareketlilik başladı. 50 ilde il başkanı değişimi oldu. Bu değişimin meyvelerini de görüyoruz. 67 bin yeni üye sayısı ile muhalefet partileri içerisinde en fazla üye yapan parti olduk. Partimizin toplam 314 bin üyemiz var. Gaziantep’te de üye sayımızı artıyoruz. Yeni isimlere gidiyoruz. Milletimizin bir arayışı var , biz de Saadet Partisi olarak bu arayışın da adresi olacağız.”

GAZİANTEP’TE ÜYE SAYISI İKİYE KATLANACAK

Gaziantep’teki üye sayısına da değinen Ülker, “Şu an ilimizdeki üye sayımız 2 bin 500, yılsonuna kadar hedefimiz üye sayımızı 2 katlamak. Yani Gaziantep’te 5 bin üye sayısına ulaşmayı hedefliyoruz. Bu anlamda da hedeflerimize yönelik çalışıyoruz. İl Kongremizin ardından üye sayımızın da artacağını düşünüyoruz.”

ANKARA’DA DEV PROGRAM

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan’ın önümüzdeki aylarda Gaziantep’e geleceğini de bildiren Ülker, programın medya organlarına duyurulacağını söyledi. Ülker, “Nisan ayında yapılacak İl Kongremizin ardından Genel Merkezimiz tarafından bir Türkiye Divanı düzenlenecek. Tüm teşkilatlarımız ile birlikte Ankara’da bir araya geleceğiz” dedi.

Kaynak: Ayhan Duman