Dünyada en büyük katliam şuphesiz ki Burma sınırları içerisinde olan Arakan'da yaşanıyor.
Zalim Burma yonetimi, orada yaşayan  müslümanlara soykırım uygulamaktadır.
 
Bu ne alçaklıktır ki sadece müslümanlara işkence yapılıyor Avrupa buna sessiz kalıyor herkes sessiz aslında sadece yerinde izliyor.
 
Anlıyacağınız üzere tüm mesele de bu ya, vicdansızlar, müslüman kardeşlerimize ateş açtılar, kadın,çocuk demeden katlettiler onları.
 
Arakan'ı kan gölûne dönüştürdüler, can pazarı misali tum müslumanları öldürüyorlar.
Biz ise evlerimizde bu olanları sadece Tv, internet yada gazetelerden izleyip seyirci kalıyoruz.
Orada ne mi oluyor!
 
Zalim Burma yonetimi, müslümanlara işkence üzerine işkence ediyor. Üniversiteye gitmelerine engel oluyor, okumalarını istemiyor, bir köyden başka köye giderken izin almadan gidemiyorlar, hiç bir müslümana kimlik çıkarmıyor, müslüman kadınlara tecavüz ediyorlardı... Ve neredeyse aldıkları nefesin hesabını soruylarlardı şimdide bu katliamı başlattılar.
 
Cuma sabahından beri devam eden katliam hala devam etmektedir. Bînlerce müslüman öldürüldü. 
 
Ve bunların çoğunluğu kadınlar ve çocuklardır.
 
Müslümanlar 1948'den bu yana Myanmar'ın soykırımı altında.
Myanmar'da 3,5 milyon müslüman yaşarken bu sayı maalesef ki 1 milyona geriledi ve hala bu dehşet devam ediyor ne zaman sona erecegi bilinmiyor.
 
İslam dünyasının bu hale gelmesinin en büyük nedeni Batıdır. Sesimizi duyurmalıyılız, ayağa kalkmalıyız. Lutfen biz buna seyirci kalmayalım. Bu hayırlı ayda kurban bayramına girmekteyiz bu ayda onlara yardım elimizi ve en önemlisi dualarımızı eksik etmemeliyiz.
 
Unutmayın orda Arıkan'da Katliam var bizden insanlar müslüman kardeşlerimizin ölmesine izin vermeyelim, çocuklar ölmesin, kadınlar tecavüze uğramasın, sahip çıkalım oradaki kardeşlerimize.
 
Çocuklar uyurken sessiz olunur, ölürken değil.
Selam ve Dua ile..