Devlet ekonomiye can katılsın piyasalar daha hareketlensin diye KOSGEB aracılığı ile 50.000 TL sıfır faizli kredi vereceğini açıkladı.

Çok güzel piyasa hareketlenir, insanların cebine birkaç kuruş para girer son dönemlerdeki dar ekonomik süreci daha bir aydınlığa kavuşur diye düşündüm bir çok kişi müracaat etti ve sonuçlar gelmeye başlandı vatandaş alırım kredimi işlerimi düzeltirim hayallerine daldı ta ki bankaya gidene kadar.
Nasıl mı? Bankaya borcun olmayacak , kredi kullanabilir durumun iyi olacak maliyeye, SSK borcun olmayacak sorarım Allah aşkına banka ile ilişkisi iyi olan gününde kredisini ,maliyesini ve SSK’sını yatıran adamın alacağı kredi ile ekonomiye can mı katar, katmaz sadece kasasına koyar yastık altı gibi bekletir var olan parasına biraz daha para ekletmiş olur.

Kredi borcu olana verilmeliydi ki asıl o zaman hareket olsun zira darda olan esnaf borç ödemekten sermayesini artıramıyor ve verimli çalışamıyor umarım biran önce kredi borcu olana ciddi sıkıntılar içinde işletmesini ayakta durduran esnafımızda bu kredi imkanlarından pay verilir.

SANDIĞA GİTTİM

Bu pazar Gaziantep’te bölünmüş olan mahallelerin muhtarlık seçimleri vardı ve benim oturduğum       15 Temmuz mahallesinde de seçim yapıldı sabah erkenden oyumu kullanmaya gittim ve okul bahçesinde seçmenleri bekleyen muhtar adayları güler yüzle karşıladılar beni, gelenlere yardımcı olmak için sıraya girmişlerdi aynı zamanda kendi aralarında kibar kibar davranıyorlar kazanan kim olursa olsun mahallemize faydalı olsun diyorlardı. İşte seçim bu dedim inşallah 16 Nisanda Türkiye’nin dört bir tarafında böyle güzel böylesine huzurlu bir ortam içinde yapılır referandum.

Yeni seçilmiş tüm muhtarları tebrik ediyorum.

HAFTA SONU DENEYİN

1-Antep kalesine karşı oturup çay yudumlamak çok lezzetli.

2-Antep işi soğanlı lahmacun tabı nar ekşili olacak.

3-Közde menengiç kahvesi

4-Akşam yemekten sonra kaymaklı künefe

FATMA ŞAHİN GÖRDÜ MÜ

Belediye Naib hamamın yanından yukarı doğru çıkan yolu ayırmak için plastik borular koymuş fakat orası zaten dar ve kültür yolu sürekli trafikte sıkıntı oluyor ya trafiğe kapatılmalı yada trafiği rahatlatmak için ne gerekiyorsa yapılmalı. Fatma ŞAHİN gördü mü bilmiyorum ama bana öyle geliyor ki görse kaldırttırır o plastikleri.