Chp genel başkanı sayın Kılıçdaroğlu katıldığı bir programda başbakanı ve diğer ‘’evet’’ diyen parti liderlerini hatta Cumhurbaşkanı nı televizyon programlarına davet ediyor.

Neden ‘’hayır’’ neden ‘’evet’’ sebeplerini anlatalım vatandaşlarımız her şeyi görsün bilsin diyor.

Sayın Kılıçdaroğlu devir, sosyal medya devri siz ne söylediniz de cevap verilmedi ? derler adama hangi konuda açıklamasız kaldı görüşleriniz.

Sürekli sizin ‘’hayır’’ demenize tek sebep sayın Erdoğan’ı gösteriyorsunuz Chp olarak bugüne kadar seçim çalışmalarında veya meclis kararlarında iktidar partisine karşı olarak alternatifsiz muhalif olmaktasınız ben derim ki bu sistemi değiştirin çıkın meydanlara Chp’nın neden ‘’hayır’’ dediğini sadece Cumhurbaşkanı üzerinden değil de farklı bir sebepten ötürü yanlış olduğunu anlatın emin olun ki daha farklı sonuçlar elde edilebilirsiniz. Chp sürekli akıllarda bir izdenim bırakmış her şeye muhalif diye biliniyor.

Bu çalışma taktiği Chp’ye daima oy kaybettiriyor halk daha açıklayıcı ve daha net çözümler istiyor.

16 Nisanda çıkacak sonuç şimdiden ‘’evet’’ görünüyor ve bu durumda Chp’nın hayırlısı demesinden başka bir şey kalmıyor .

SİNİR OLUYORUM !

1)Bir yere ulaşmak için normal ana yolları kullanmak yerine ara yolları tercih ettiğimde sürekli geç kalıyorum.

2) Lokantalarda ana menüden önce gelen salata ve mezelerle doyuyorum ve ana yemeği yiyemiyorum.
3) Dizinin tam heyecanlı yerinde reklam giriyor uzun süren reklamlar bitince hemen dizi bitiyor.

OSMAN TOPRAK HALLEDECEK GİBİ
Gaziantep Büyükşehir sporda istifa eden teknik direktör Metin Diyadin’in yerine 2,5 yıllığına Oğuz Çetin hoca ile anlaşma imzaladı. Hayırlı olsun memleketimize.

Takım için sürekli hassasiyet gösteren sayın başkan Osman Toprak’ı tebrik ederim Antep’e yakışır bir takım olacağını ve son dönemlerdeki başarısızlıkların biran önce biteceğini düşünüyorum. Oğuz hocamızla birlikte marka haline geleceğini ümit ediyorum takıma ve Gaziantep’e sürekli hizmette bulunan Osman Toprak’a teşekkür ediyorum.