Son günlerde gündemde olan konulardan biri CHP Genel Başkanı sayın Kılıçdaroğlu’nun  ülkemizde can ve mal güvenliğine karşı endişeli olduğunu dile getirmesidir. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Almanya’nın Focus dergisi ile yapmış olduğu röportaj sırasında Alman muhabir, Kılıçdaroğlu’na şöyle bir soru sormuştur;

-‘’Bir araştırmaya göre Almanların yüzde 90’ı Türkiye’de tatil yapmak istemiyor; çünkü yanlış bir tişört veya yanlış bir fıkra yüzünden tutuklanmaktan korkuyorlar. Bu korku yerinde bir korku mu?’’

Kılıçdaroğlu’nun cevabı ise

-“Maalesef böyle bir havanın gerçekten olduğunu tespit ediyorum. Ben uzun zamandır Türkiye’de şu an hiç kimse için güvenlik garantisi olmadığını, ne can ne de mal güvenliği olduğunu söylüyorum.”

Sayın Kılıçdaroğlu şimdi sorarım size;günlerce adaletyürüşü adı altında yürüdünüz. Can ve mal güvenliğinizde herhangi bir aksilik veya endişe duydunuz mu da, kalkıp ülkemizin imajını dış ülkelere karşı yanlış lans ettiriyorsunuz.
Yazık değil mi? Turizm sektörüne ,yazıkdeğil mi ekonomimize…
Ülkemizin gezilip görülecek, yatırım yapılacak dört bir yanını nasıl olurda, ülkenin aleyhine yapılan bir konuşmayla insanların kafasını karıştırarak gelmemelerine neden olursunuz, oysa bir ana muhalefet partisi Genel Başkanı olarak ülkenin kalkınmasına destek olmanız gerektiğini düşünüyorum.

SICAK HAVALARDA ÖNERİM.

-Birinci önerim akşamları serin mi serin olan Şahinbey,şelale parkında oturun rengarenk ışıkları seyretmek .

- İkinci önerim alın çoluk çocuğu Allebengöletine göl manzarası ve güzel esen rüzgar keyfiyle çayınızı yudumlayın.

GAZİANTEP’E TAM NOT

Ak parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya  Büyük şehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile projeleri gezerek  yapılan çalışmaların Türkiye’ye örnek olabilecek projeler olduğunu dile getrmiş.
Bende her alanda çalışmalarda bulunan sayın,Fatma Şahin Başkanımıza ve ekibine marka olan şehrimizi her geçen gün daha fazla  güzelleştirdiği için teşekkür ediyorum.