24 Haziran 2018 de yapılacak genel seçimler şimdiden vatana millete hayırlı olsun. Partilerde kulisler başladı kim nerde milletvekili olur sohbetleri Cumhurbaşkanın açıklamasından sonra yapılmakta. İyi parti yüz bin imza ile Meral Akşener’i başkan adayı yapıcağız diyor Ak parti -MHP ortak adayımız Recep Tayip Erdoğan diyor ama bir parti var ki sadece hazırız diyor ama adayları yok, çalışmalara başlayacağız diyor hangi parti olacak bu tabiki CHP kimi göstereceklerini belirtmemişler 24 haziran seçiminde nasıl bir yol izleyeceklerini daha belirlememişler, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu kendini aday göstermez çünkü kazanmayacağını biliyor durduk yere milletvekilliğinden de olmak istemiyor ama kim olmalı onu da bilmiyorlar CHP.

CHP şunları unutmamalı

1 - Gösterilecek adayın Recep Tayip Erdoğan’a rakip olacağını unutmamalı

2 -Gösterilecek adayın toplum tarafından tanılan biri olması gerektiğini unutmamalı

3 -Gösterilecek adayın tüm kesimleri kucaklaması gerektiğini unutmamalı

4 -Bu şartları taşıyabilecek bir adayın olmadığını unutmamalı

Ve çıkıp meydanlarda şunu deseler eyvallah biz mecliste halkımızın haklarını savunmak için milletvekilliği seçimlerine hazırlanacağız fakat başkan adayımız yoktur,  Recep Tayip Erdoğan’a destek olacağız deseler, inanın daha sağlıklı sonuçlar alırlar ve halk tarafından daha çok benimsenirler.

MHP İYİ YAPTI                                                                                                                                              

Devlet Bahçelinin erken seçim çıkışı iktidar tarafından da olumlu karşılanınca MHP’nin İyi partiye gidebilecek oyların birçoğu yerinde durdu ve bu hamlesi iyi karşılandı. Uzun zamandır hükümet ile Türkiye’nin geleceği için elini taşın altına koyan MHP bu seçim çıkışı ile tekrardan güven tazeleyecek ve uzun bir dönem daha yerini koruyacak gibi duruyor.

İYİ PARTİNİN İKİ SENARYOSU OLACAK 

1-24 Haziranda seçim sonuçlarında baraja takılacak olan İyi parti çok yeni bir partiydik kurulmamız ile seçim arası çok kısa bir süre oldu bu sebeplerden dolayı yeterli oy alamadık diyecek gibi geliyor bana.

2- İyi parti seçimlere katılmazsa bu onlar için çok güzel olacak meydanlarda söyleyecekler bizler katılsaydık çok güzel sonuçlar alırdık önümüzü kestiler fırsat vermediler diyecekler.

Bunların konuşulmaması için Ak parti fırsat vermez diye düşünüyorum, İyi partinin seçime katılması için gerekeni yapacaklardır.