Gaziantep yarın 15 Temmuz Demokrasi meydanında Cumhurbaşkanını ağırlayacak. Her Antep’e gelişinde ilgi ile karşılanan ve mutlu bir şekilde ayrılan reis Antep’i seviyor ve bunu his ettiriyor bir Antep’li gibi tüm mahalleleri biliyor hepsine tek tek selam söylüyor Antep şivesi ile konuşabiliyor yok yok reis gerçekten bizi seviyor. Hiç unutmam 2014 yılında Gaziantep mitinginde ilk sözleri şöyleydi;

‘’ Gaziantep , senin Allah’ına kurban Gaziantep, hepinizin gadasını alayım, atana babana rahmet Gaziantep ,hele ne edisiniz yorum’’ dedi.

Reisin bu sözleri beni çok mutlu etmişti bizden biri bize sesleniyordu senin Allah’ına kurban reis memleketine hoş geldin diyorum.

 

KAZANANDA OLACAK

KAYBEDENDE OLACAK

Gaziantep spor ile Adana spor Antep sahasında maç yapmışlar ve bu maç sonucu 1-0 olarak Antepspor kazanmış maçtır bu sonuçta bir takım kazanacak fakat futbolda şiddet yok mu bitmiyor. Yenilen takım taraftarları mutlaka bir şiddet bir agresif tavırlar yolundalar ya tartışıyorlar ya dövüşüyorlar. Bu seferde maçtan sonra lavabolarda taş bırakılmamış hepsini kırmışlar, aynaları kırmışlar kardeşlerim bu öfke neden futbolu her geçen gün topluma şiddet sahnesi olarak sergilemeniz yakışmıyor . Eminim ki Adanalı dostlarımızda bu durumdan hoşnut değillerdir. Gönül ister ki bu tür görüntülerin bir daha yaşanmaması kaydedende olsak ,kazananda olsak centilmence bu sporu destekleyim, takımlarımıza yakışır bir seyirci olarak izleyelim futbol terörüne karşı duralım.